Nya aktiviteter

För ett par veckor sedan var vi i Malmö och lyxade till det genom att bo på hotell. Där hade vi ett gigantiskt badkar som vi fick plats i alla tre och Molly älskade det. Sen dess har hon pratat oavbrutet (känns det som..) om att hon vill till simhallen och förra lördagen kom vi äntligen iväg. Lite blyg i början, men sen var hon världens vilding och var mer under än över vattnet. Precis som båda sina föräldrar ;).

Då bestämde vi oss för att göra detta till en vana på helgerna och sen äta en god lunch på något mysigt ställe efteråt. Så igår var vi iväg igen och sååååå kul vi har det!!! Ett riktigt lyckokast med något vi alla älskar.

Sen har ju vädret varit perfekt för vinteraktiviteter så förra veckan hade vi skridskopremiär med korvgrillning efteråt :). Molly var förtjust i det också och ville bara åka mer och mer och mer. Idag var hon och Joakim och åkte skidor, men det var inte lika poppis, pulkan lockade mer. Vi får väl se vad vi hittar på för något kul nästa helg.

(Ja det är en cykelhjälm hon har på sig, man tager vad man haver innan man hinner köpa riktig hjälm…)

Annonser

2 responses to “Nya aktiviteter

  1. Skridskor har vi inte testat än. Måste göra det! Fast här är skridskosäsongen lite över…
    Bad däremot har Mats och Vera haft som vana en gång i veckan sen hon var 5 månader! Först babysim, men nu är det bad på egen hand. Mysigt, mysigt!

    • Skridskoåkning var faktiskt himla mysigt så ni måste testa det till nästa säsong :).

      Så mysigt att de har sin aktivitet ihop! Vi gick också på babysim i början, men sen vet jag inte vad som hände… Men nu är vi på G igen :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s