Glömde ju…

Just det,  besöket på kliniken gick bra. Det visar sig att jag har ägglossning i alla fall även om slemhinnan var något tunn, men det var ingen fara längre. Det ger tydligen mycket bättre resultat om man gör en FET i naturlig cykel än en stimulerad så det är ju bra att vi kan göra en i naturlig då :).

Nu visade det sig att min ägglossning skulle komma igår eller idag och då hann de inte tina upp något ägg till mig för det fanns ju ingen på labbet under julhelgen. Så vi sätter igång nästa cykel, jippie!!!

Förresten så märker jag att jag har glömt det mesta om hur saker fungerar. Som slemhinnan. Jag var tvungen att fråga vad det hade för betydelse om den var tunn eller tjock… Han svarade att att embryot kan antingen sätta sig i en mjuk härlig fåtölj eller på en pinnstol och det tyckte jag var en lysande förklaring. Så nu hoppas jag på en riktigt skön fåtölj till lilla eskimån nästa månad!!

 

Annonser

4 responses to “Glömde ju…

  1. Mycket bra förklaring! 🙂
    Och vad kul att det snart är dags. En månad går snabbt! Och det är, eller var åtminstone för oss, så himla mycket mer avslappnat när man redan har en skatt där hemma.
    Kramar!

  2. Å så spännande!! Håller tummarna redan nu!

  3. Jippi, vad härligt att det snart blir insättning!! Kram L

  4. Tummar hålls här ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s