Eskimåuppdatering

Förlåt, det var ju inte meningen att hålla er på halster!

Besöket gick väl sådär. Mindre kul var att det visar sig att jag förmodligen inte har någon ägglossning då slemhinnan var alldeles för tunn tyckte han. Jippie så kul när stickorna har indikerat att jag har det och vi har legat i varje månad ett tag nu… Och ni som varit i svängen vet att det är astrist att ha sex på beställning och det hade jag gärna varit utan.

Så jag skulle ringa vid nästa mens och boka tid för ul i cd 10-11 för att kolla slemhinnan för de vill helst göra återföringen i normal cykel. Jag blev lite less för det skulle ju inträffa under julen och vi måste vänta en månad till och har jag ingen äl så måste jag prepareras inför återföringen och då går det en månad till. Visst, några månader hit och dit kanske inte är så farligt, men jag blir 40 om ett par månader och ska vi bli gravida så vill jag bli det nu. Jag har alltid satt gränsen vid 40, efter det blir det inga fler barn.

Hur som helst, min mens var medgörlig och kom alldeles för tidigt så jag ska på ul redan imorgon och om slemhinnan är fin och äl verkar vara på gång så kan vi få en eskimå redan nästa vecka. Jippie!! Annars blir det nästa månad och det känns helt ok.

Konstigt nog känner jag mig helt lugn inför allt. Vi vill väldit gärna ha ett barn till och kommer att använda alla 3 embryona (heter det så?) om det behövs, men funkar det inte med dem så gör det inte det och då kommer vi inte att gå vidare med ny IVF utan fortsätta vara helt överlyckliga över vår fina Molly. Det är så vi har kännt hela tiden, om det förändras vid 3 misslyckade försök har jag ingen aning om. Men nu är det positiva tankar, klart att en av eskimåerna kommer att funka!

Annonser

8 responses to “Eskimåuppdatering

  1. Men det är ju klart att en av de små blir en liten mini Molly!! Kram L

  2. Spännande! Stort lycka till och God Jul 🙂 Kramar

  3. Heja heja slemhinnan och eskimåerna!
    Kraaam

  4. funderar på om det var blatosyst eller nåt som det heter? Ringer det i nån klocka?

  5. och ja, jag har hittat hit igen 🙂 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s