Nattvak

Hemska mardrömmen inträffade igår, Molly ramlade ner från skötbordet!! Joakim skulle ta pyjamasen bredvid och höll en hand på henne, men hon lyckades på något sätt ta sig loss (hon är oftast helvild när vi byter på henne) och stupade rakt ner i klinkersgolvet. Tack gode gud för att vi har en matta som täcker nästan hela golvet för vi har skötbordet på badkaret och hon ramlade 1,2m ner…

Jösses som hon skrek, helt förtvivlat i vad som kändes som en evighet. Snabbt fram med gelépacken vi hade i frysen och lägga på pannan för att lindra och sen trösta, trösta, trösta. Stackars lilla älsklingen.

Vi ringde sjukvårsupplysningen och fick instruktioner. Vid minsta illamående så skulle vi åka in. De följande 6 timmarna skulle vi ”väcka” henne var 30:e minut och kolla så att hon reagerade normalt.Detta hände ju vid läggdags så vi höll på med detta nästan hela natten. Att sova gick ju bara inte. De första timmarna var hon dessutom helt klubbad så då var oron extra stor. Fast hon klarade sig bra och blev inget sämre så då var den pärsen över.

Så dåligt samvete man får som förälder när ens älskling slår sig såhär, vi ska ju skydda henne från allt ont. Ja jag vet att det inte fungerar så, men det är så det känns.

Idag har hon varit som vanligt, bara lite mer kinkig. Tillråga på allt så har hon två kindtänder som är på väg upp så det blev lite mycket på en gång där.

Men hon är som sagt vid gott mod och hela förmiddagen roade hon sig med  att dra fram alla stövlar, mössor och vantar och prova dem om och om och om igen…

Annonser

3 responses to “Nattvak

  1. Fy så otäckt! Skönt att sötnosen verkar ha klarat sig fint!

  2. Inte kul när det händer sådana grejer. Skönt att det verkar ha gått bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s