Masken

Molly hatar ju inhalatorn, men bara när hon måste andas i den. Annars är den en kul lekkompis. Denna bilden är tagen direkt efter hon har inhalerat och varit vansinnigt sur. Ändå är det den hon tar tag i så fort hon får tillfälle…

Annonser

4 responses to “Masken

  1. Hm, det är ingen lätt nöt att knäcka. Barn kan ju vara väldigt bestämda med vad de tycker om och inte tycker om.

    Kan ni trixa henne? Tex lura henne med att ni låtsas inhalera och bli snurriga. Grimasera och låtsas bli yra samtidigt som ni skrattar och visar att det är superkul att inhalera. När ni sedan sätter masken framför henne gör ni samma grimaser och drar med henne i snurrigheten. Med lite tur glömmer hon bort att masken är pest och allt blir en rolig lek.

    Asså, jag vet inte och har definitivt ingen klar lösning utan detta är sånt jag lärt mig genom trial and error på mina egna barn. Ni hittar/ har säkert någon egen bra lösning eftersom varje förälder har väldigt bra koll på sitt eget barn och vad det behöver.

    • Tack för bra tips :). Jo vi har provat det mesta, men hon är väldigt svårflörtad… Nu är det värsta över och hon behöver bara ta den vid behov så vi hoppas få slippa masken ett bra tag framöver!! Kram

  2. Usch, det verkar som om ni har gått igenom en riktigt pärs. Hoppas nu att hon får fortsätta gå på bättringsväg….. Kram på er!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s