Färdigfotade

Ja, då är vi hemma efter en händelserik dag.

Vi kom till castingen precis när de öppnade och det var tur. Vi fick nummer 9 och behövde bara vänta i 20 min. När vi gick var det över 30 barn i kö och fler på väg in…

Där var barn från 6 veckor och uppåt. Alla satt snällt hos sina föräldrar och väntade utom en.. Molly såklart. Hon kan ju inte sitta still när det är massa barn och nya saker runt henne så hon pratade och tittade på alla, precis som hon brukar.

Vi fick fylla i ett formulär om barnet och man skulle fylla i både modellagentur och tidigare modellerfarenhet!!!!! Vi fick också frågan efter Mollys fotografering vilken modellagentur vi hade. Eeh, hon är en bebis,  finns det verkligen folk som har en modellagentur till 7 månaders barn? Uppenbarligen.

Där fanns en del föräldrar som var uppklädda till tänderna som om de skulle gå på fest och barnen likaså. Sånt gör att det kryper i kroppen på mig. Sen fanns det en del av oss slitna småbarnsföräldrar som inte får sova också så det var ju skönt att jag slapp känna mig ensam.

Har ingen aning om hur det gick. Fotografen ville att hon skulle sitta ner, men det ville inte Molly för hon ville hellre stå ;). Men han fick några riktigt bra bilder när hon låg på rygg och skrattade.

Om hon blir uttagen så är det fotografering om ett par veckor, om inte så hade vi en kul dag på stan och på hemvägen fikade vi med Hanna & Tage :).

Annonser

2 responses to “Färdigfotade

  1. Va?!? HAR ni ingen agentur? Stackars barn… 😉
    Hoppas Molly blir utvald ändå för om inte annat får ni nog många fina bilder då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s