Sömnen

Ja det sovs fortfarande inte riktigt bra här. Molly har varit förkyld i över en vecka nu och vi ger henne koksaltslöning och sen kommer nässugen fram. Hon fullkomligt hatar detta och skriker helt hysteriskt. Fast att det skär i en så är det bara att fortsätta, hon måste ju kunna andas ordentligt.

Så det är nog till stor del därför hon inte sover så bra nu och det är bara att gilla läget. Inatt kändes ändå som en bra natt, hon sov till 04 och då åt hon och somnade om igen. Natten innan var värre, då var hon klarvaken 05.20 och ville leka… det ville inte vi…

Annonser

4 responses to “Sömnen

 1. Ja det där med sömnen är ett aber. Vi har en sömnfajtsvecka här hemma. Vera ska somna själv i sängen på dagarna. Igår tog det 50 minuter, idag 40 – så det går ju framåt. Men det är ju som du säger, det gör ju ont i en när dom skriker och skriker, för det gör Vera… Däremot är hon faktiskt inte alls så anti nässugen!
  Kram!

  • Lycka till med sömnfajten!!! Har tyvärr inget tips att ge för att hon ska vilja sova själv… Jo förresten, kom ju på att vi i början la Molly i sängen på dagtid fast att det inte var sovdags och så hade vi satt upp såna där prasselleksaker på sidorna. Jag satt bredvid och hon lekte med leksakerna och var nöjd och efter det så tycker hon om att vara i sin säng både dagtid och nattetid.

   Kram

 2. Att hon sover till 04 trots förkylning verkar väl absolut helt ok:) När äter och somnar hon för natten då? Kram

  • O ja, det är verkligen bra att sova till 04 med förkylning. Hoppas det håller i sig!

   Hon brukar somna på Joakims mage vid 8, halv nio och sen får hon nattmålet vid 22 och det är 165ml ersättning och lite amning efter det om hon vill. Sen lägger vi henne i sin egen säng och där sover hon fram tills hon vaknar första gången. Sen sover hon resten av natten hos oss 😉

   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s